TJÄNSTER

VÅRA

TJÄNSTER


Vi specialiserar oss på all typ av dammfri golvslipning, golvläggning och trapprenovering.  Badrumsrenovering, våtrum med plast och eller keramik. Flytspackling, avjämning & fallspackling.

Alla typer av plattsättning och mattläggning, i våtutrymmen och torra utrymmen. Både privat & offentlig sektor. Kontakta oss.


Vi är verksamma inom Västra Götaland. Vi jobbar från strömstad i norr till kungsbacka i söder, där emellan 3-stad (Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan)

Ljungskile, Munkedal, Tanum, Tanumstrand, Grebbestad, Orust, Tjörn, Stenungsund, Stora Höga, Lilla-Edet, Kungälv & Göteborg, även Dalsland (Mellerud, Åmål, Frändefors, Ed, Färgelanda & Högsäter).


VÅRA TJÄNSTER

INOM VÅTRUM


Man kan ha olika alternativa lösningar av material i badrum/våtrum. Vi hjälper dig med våra tjänster.

Välj om du vill ha kakel och klinker på golv & väggar i ditt badrum, eller plastmattor. Det väljer du själv och vi kan hjälpa dig med våra tjänster oavsett vad du väljer.

Vi utför golvläggningar och väggmontage i våtrum. Antingen med mattläggning och plastmattor som tätskikt men också som ytskikt. Alternativt om du föredrar keramik i ditt badrum så erbjuder vi tjänster med plattsättning på golv & väggar med kakel & klinker.

KAKEL OCH KLINKER


VÄLJ SJÄLV OM DU VILL HA

KAKEL OCH KLINKER PÅ GOLV OCH VÄGG. OVAN PÅ BILDEN ETT STILRENT BADRUM MED KAKEL PÅ VÄGG OCH KLINKER PÅ GOLV.

KAKEL OCH KLINKER


DU VÄLJER SJÄLV HUR DU VILL ATT DITT BADRUM SKALL SE UT. HÄR SER DU ETT MODERNT BADRUM MED KAKEL PÅ VÄGG OH KLINKER PÅ GOLV.

KAKEL PÅ VÄGG 

PLASTMATT PÅ GOLV

VILL DU INTE HA KERAMIK I DITT BADRUM KAN DU LÄGGA PLASTMATTA ISTÄLLET. HÄR ÄR ETT BADRUM MED KAKEL PÅ VÄGG OCH PLASTMATTA PÅ GOLVET.

VÅRA TJÄNSTER

INOM GOLVLÄGGNING


Vi utför alla typer av golvläggningar och golvslipningar, även trapprenoveringar. Trägolv, plastmattor, PVC, vinyl, linoelum oavsett om det är nytt eller om du vill renovera dina golv. Vill du fräscha upp dina befintliga golv, genom golvslipning, och få en ny look på ditt golv så hjälper vi dig. HÖR AV DIG!

Vi hjälper dig med golvslipning och behandling av ditt golv, det finns många alternativ till ytbehandling och valet är ditt.

Vi hjälper dig att lägga nya golv, oavsett materialval.

Vi renoverar och underhåller även golv, så är det så att dina golv behöver underhållas så hjälper vi dig med ett underhåll. Att underhålla sina golv är ett miljövänligt alternativ och det besparar tid & pengar men är även energibesparande och hållbart.

Är det så att behovet är ny plastmatta eller linoleummatta eller nytt parkettgolv, då finns vi här för att hjälpa dig.

Våra tjänster inkluderar även läggning av massiva golv, i fallande längder eller i mönster, såsom fiskbensmönster eller liknande, i olika dimensioner, allt från större brädgolv till mindre stavparkett.

Vi har många års erfarenhet och stor kunskap i området och vi samarbetar med välkända leverantörer och återförsäljare inom branschen, kända varumärken av högsta kvalitet.

GOLVSLIPNING


FÅ DITT GAMLA SLITNA GOLV

UPPFRÄSCHAT GENOM ATT SLIPA

OCH BEHANDLA DET.

PARKETTGOLV


LÄGG NY PARKETT ELLER LAMINAT. DET FINNS MÅNGA FINA GOLV ATT LÄGGA IN FÖR ATT ERSÄTTA ETT GAMMALT.

KLINKER


LÄGG KLINKER PÅ DITT GOLV OCH VÄLJ OM DU VILL KOMPLETTERA MED GOLVVÄRME. DET GER EN GEDIGEN KÄNSLA.

INSPIRATOINSBILDER


VÅRA TJÄNSTER

REDO ATT

BÖRJA?