GOLVINSPIRATION

INSPIRATION till ert hem och era golv.

Vi utför allt inom golv, nytt golv som renoverat golv, oavsett materialval. Plast, vinyl, PVC, linoleum eller trägolv. Valmöjligheterna är många och det finns ett brett sortiment att välja på. Om valet blir nylagt, nyslipat eller renoverat, så finns vi där för dig. Kolla på bilderna för bästa INREDNINGSTIPS och en STILGUIDE som hjälper er på vägen till just erat perfekta golv.

Trött på ditt golv? Vill du ha nyslipade golv? Skall det vara ljust eller mörkt, äkta träkänsla, extremt slitstarkt och underhållsfritt. Vill du ha trägolv eller är du mer för vinyl, pvc, plastmatta eller linoleum? Även om du väljer att lägga helt nytt golv eller väljer att renovera ditt golv, oavsett vad för material ditt golv har så är känslan, av att välja just nytt golv alternativt renovering av ditt golv, väldigt stor. En förändring som kan göra mycket med känslan i rummet.

Skapa något som är trendigt med gott samvete. Välj ett lättskött golv eller frossa och välj ett färgstarkt golv. Rutigt golv åt det klassiska hållet, ett coolt golv med klinker eller ett matt golv med mindre glanstal, högblankt golv som fortfarande är inne, det finns oftast inga begränsningar.


Renovera ditt golv och tänk på miljön, spara på energi och resurskostnader. Genom att renovera eller slipa sina golv sparar man både tid och pengar. Valmöjligheterna är fortsatt stora och det är något vi kan hjälpa dig med på vägen.


Vintagegolv, med en modern touch som ger en rå känsla eller varför inte ett tidlöst vitpigmenterat golv. Låta golvet fortsätta uppåt väggarna, det är du som sätter gränserna.

Idag är renoveringarna, renoveringen av ditt golv alltmer till för ett välbefinnande och på så sätt skapande av ett rum där man vill koppla av. För att få känslan av det, är det viktigt att välja rätt material, färg och struktur som harmoniserar med övriga färgval och inredning och som blir behagliga i sin helhet.

Låt proffsen göra jobbet så bestämmer du valen och på så sätt kan du lägga din tid på något annat. 


Genom att lägga nytt golv, renovera sina golv eller slipa sitt golv kan man uppnå mycket. Utseende och ytbehandling går att få precis så som man föreställer sig, det finns ett brett spann av valmöjligheter och valet är fritt. Därför kan det vara till god hjälp att anlita ett proffs för att få vägledning och tips på vägen.

TRAPPRENOVERING


Funderar du på att renovera din trappa? Det går att få trapphuset precis så som på bilderna!

GOLVSLIPNING


Vi slipar dina golv och du väljer ytbehandling själv. Kontakta oss så hjälper vi dig.


BADRUMSRENOVERING


Går du i tankarna att renovera eller bygga nytt badrum? Ring oss så tar vi tag i det.

KOMBINERAT

KAKEL & PLAST


Har du svårt att välja stil och utseende, fråga oss.

Keramik på väggar och plast på golven är ett fint alternativ.

ENTRÉ/HALL


Gör om din entré precis så om du vill. Kontakta oss så ser vi till att lösa det.

KAKEL &

KLINKER


Klä ditt badrum med keramik.  Det finns väldigt mycket valmöjligheter och olika design som kan forma ditt badrum.

KAKEL & KLINKER

GOLVSLIPNING

PLASTMATTORVAR

VI ÄR 

VERK-

SAMMA

Vi erbjuder allt inom tjänster såsom golvslipningar, golvläggningar, trapprenoveringar, badrumsrenoveringar & mattläggningar. Vi utför även golvavjämningar, fall- och flytspacklingar.


Vi är verksamma inom Västra Götaland. Vi jobbar från strömstad i norr till kungsbacka i söder, där emellan 3-stad (Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan)

Ljungskile, Munkedal, Tanum, Tanumstrand, Grebbestad, Orust, Tjörn, Stenungsund, Stora Höga, Lilla-Edet, Kungälv & Göteborg, även Dalsland (Mellerud, Åmål, Frändefors, Ed, Färgelanda & Högsäter).

IMG_8120
IMG_5867
IMG_4256
IMG_1630
IMG_3216
IMG_2588
IMG_5946

ÄR DU MOTIVERAD?

Vi hjälper dig med inspiration i ditt kommande eller planerade byggprojekt. Allt från golvläggning, golvslipning, trapprenovering eller badrumsrenovering.

Vi kan processen och tillvägagångsättet för att lyckas. Vi har kunskapen och erfarenheten för det. Hör av dig till oss så för en proffesionell och smidig hantering.